Projects and case studies featuring fittings on INTERIOR DESIGN. Inspiration and ideas to help you find the best solution for your project.
1-15 of 15
  • Massey & Harris (Eng) Ltd: Interior slide creates fun feature for office staff
    Interior slide creates fun feature for office staff
    Massey & Harris (Eng) Ltd
    Project, 15 August 2019
    Project
    SAVE Project
  • Massey & Harris (Eng) Ltd: Office slide for YouGov
    Office slide for YouGov
    Massey & Harris (Eng) Ltd
    Project, 15 August 2019
    Project
    SAVE Project
  • Proludic Play & Sports Areas: Exciting interior play space for retail centre, Portugal
    Exciting interior play space for retail centre, Portugal
    Proludic Play & Sports Areas
    Project, 14 February 2020
    Project
    SAVE Project
  • Massey & Harris (Eng) Ltd: Bespoke interior slide adds fun and style to family home
    Bespoke interior slide adds fun and style to family home
    Massey & Harris (Eng) Ltd
    Project, 15 August 2019
    Project
    SAVE Project
  • eibe Play Ltd: Bespoke indoor tube slide installed in family home
    Bespoke indoor tube slide installed in family home
    eibe Play Ltd
    Project, 18 January 2019
    Project
    SAVE Project
  • Massey & Harris (Eng) Ltd: Exhibition Slide for Virgin Media (Ideal Home Show 2013)
    Exhibition Slide for Virgin Media (Ideal Home Show 2013)
    Massey & Harris (Eng) Ltd
    Project, 15 August 2019
    Project
    SAVE Project
  • Massey & Harris (Eng) Ltd: Office slide for Ticketmaster
    Office slide for Ticketmaster
    Massey & Harris (Eng) Ltd
    Project, 15 August 2019
    Project
    SAVE Project
  • Architectural Street Furnishings: Stair Baluster Refurbishment
    Stair Baluster Refurbishment
    Architectural Street Furnishings
    Project, 24 February 2021
    Project
    SAVE Project
  • The Safety Letterbox Company: Stainless steel mailboxes, Avant-garde, Shoreditch
    Stainless steel mailboxes, Avant-garde, Shoreditch
    The Safety Letterbox Company
    Project, 13 May 2014
    Project
    SAVE Project
  • Method Recycling: Method recycling bins for Sydney Cricket Ground
    Method recycling bins for Sydney Cricket Ground
    Method Recycling
    Project, 30 August 2019
    Project
    SAVE Project
  • Method Recycling: Scalable indoor recycling solution for Canva offices
    Scalable indoor recycling solution for Canva offices
    Method Recycling
    Project, 09 January 2020
    Project
    SAVE Project
  • Method Recycling: Recycling and waste bins for multi-tenanted buildings
    Recycling and waste bins for multi-tenanted buildings
    Method Recycling
    Project, 13 January 2020
    Project
    SAVE Project
  • Massey & Harris (Eng) Ltd: Interior slide creates fun feature for office staff
    Interior slide creates fun feature for office staff
    Massey & Harris (Eng) Ltd
    Liftshare, an innovative business providing online car-sharing systems, used to be based in an old turkey shed in Attleborough, Norfolk. Business founder Ali Clabburn wanted to create a cool, funky office environment for new...
    SAVE Project
  • Massey & Harris (Eng) Ltd: Office slide for YouGov
    Office slide for YouGov
    Massey & Harris (Eng) Ltd
    Maris Interiors approached Massey & Harris with the idea of installing a slide to add a wow-factor to YouGov's new offices, running from the ground floor down to the basement level.
    SAVE Project
  • Proludic Play & Sports Areas: Exciting interior play space for retail centre, Portugal
    Exciting interior play space for retail centre, Portugal
    Proludic Play & Sports Areas
    Proludic was contracted to create and install an indoor play space, designed by Carve, for Alma Shopping Centre in Coimbra, Portugal. The centre wanted to continue its restoration process, explore new ways to increase...
    SAVE Project
  • Massey & Harris (Eng) Ltd: Bespoke interior slide adds fun and style to family home
    Bespoke interior slide adds fun and style to family home
    Massey & Harris (Eng) Ltd
    Massey & Harris was approached by a private client refurbishing their East London villa who not only wanted style but funky features with elements of fun. The client wanted a slide to run from the 1st floor, through the ground...
    SAVE Project
  • eibe Play Ltd: Bespoke indoor tube slide installed in family home
    Bespoke indoor tube slide installed in family home
    eibe Play Ltd
    Installation of a red tubular slide inside a new family home. This was a bespoke unit due to the architecture of the house. The project was started and completed within 2 weeks.
    SAVE Project
  • Massey & Harris (Eng) Ltd: Exhibition Slide for Virgin Media (Ideal Home Show 2013)
    Exhibition Slide for Virgin Media (Ideal Home Show 2013)
    Massey & Harris (Eng) Ltd
    Massey & Harris was contracted by Solutions 2 UK for the Virgin Media Technology Hub Stand at the Ideal Home Show 2013. Virgin Media's stand was the centrepiece stand for the entire show and the brief was to create impact and...
    SAVE Project
  • Massey & Harris (Eng) Ltd: Office slide for Ticketmaster
    Office slide for Ticketmaster
    Massey & Harris (Eng) Ltd
    Massey and Harris was contracted by office design and fit-out speclialists TSK Group Ltd to provide a slide for Ticketmaster's new offices in central London. Ticketmaster was looking to attract and retain staff through their...
    SAVE Project
  • Architectural Street Furnishings: Stair Baluster Refurbishment
    Stair Baluster Refurbishment
    Architectural Street Furnishings
    The Hanover Buildings in Manchester make up the Grade II listed, former Co-operative Buildings. Designated for conversion into Grade A mixed use and office space, the builidngs house 2 stairwells with cast iron balusters that...
    SAVE Project
  • The Safety Letterbox Company: Stainless steel mailboxes, Avant-garde, Shoreditch
    Stainless steel mailboxes, Avant-garde, Shoreditch
    The Safety Letterbox Company
    An attractive, design-led, secure mailbox management solution was required for tenants at Avant-garde, a 25-storey development of private apartments in the Shoreditch area of London. The building features a grand double-height...
    SAVE Project
  • Method Recycling: Method recycling bins for Sydney Cricket Ground
    Method recycling bins for Sydney Cricket Ground
    Method Recycling
    Sydney Cricket Ground uses Method recycling bins as an interior waste recycling solution. The bins are robust enough to be able to withstand a hospitality environment that attracts over 1.5 million visitors each year, and are...
    SAVE Project
  • Method Recycling: Scalable indoor recycling solution for Canva offices
    Scalable indoor recycling solution for Canva offices
    Method Recycling
    Launched in 2013, Canva is an online graphic design and publishing platform used worldwide by more than 10 million people. As part of its zero waste goal, the company needed an attractive recycling solution for its Sydney...
    SAVE Project
  • Method Recycling: Recycling and waste bins for multi-tenanted buildings
    Recycling and waste bins for multi-tenanted buildings
    Method Recycling
    Samson Corporation is a corporate property management company in Auckland, New Zealand that manages some of the first Green Star certified buildings in NZ. Method interior recycling and waste bins were included in the company's...
    SAVE Project
  • Free-standing mailboxes for student accommodation
    The Safety Letterbox Company
    Stylish mailboxes for student accommodation buildings in south-east London have been manufactured and installed by The Safety Letterbox Company, the UK's leading manufacturer of secure mailing systems. Specified for their...
    SAVE Project
  • COM2 front entry/retrieval mailboxes, Ebony Court
    The Safety Letterbox Company
    Colour adds a contemporary twist to this bank of 30 mailboxes supplied and installed by The Safety Letterbox Company for high-specification social housing apartments at Ebony Court in Neasden, North London. PCKO Architects...
    SAVE Project
  • Indoor recycling bins for co-working office spaces
    Method Recycling
    Method's 60-litre capacity office recycling bins have been installed at WOTSO's Bondi Junction location. The bins meet their needs for a recycling solution that integrates seamlessly with their modern aesthetic, and facilitates a...
    SAVE Project